Termékek

Facebook


Ajtók

Kültéri ajtók – Műanyag kültéri ajtók

Adeco

Az Adeco bejárati ajtók az ajtónak stabilitást biztosító konstrukciós elemekből, és dekorációs elemekből állnak. A konstrukciós elemekhez tartózik a tok, amivel az ajtót beültetik a falba, valamint az ajtószárny kerete, ami mozgatható, és az ajtó nyitására vagy csukására szolgál. A kitöltés egy, az ajtószárnyba illesztett vagy arra szerelt elem, amely befolyásolja annak vizuális hatását. Az Adeco ajtókitöltések nem csak jól néznek ki, de jelentős módon segítik az ajtó funkcionalitását.

Az Adeco tízegynéhány éve gyárt kitűnő hatású, energiatakarékos és nagyon biztonságos ajtókitöltéseket. Az Adeco háromfajta ajtólap kitöltést forgalmaz: kétoldali, rátett kitöltést, egyoldali, rátett kitöltést és beültetett kitöltést.


Az Adeco háromfajta ajtólap kitöltést forgalmaz:

Kétoldali, rátett kitöltés (a Premium+ termék)

A minőségi dekorációs lemezek (furnér) egészen beborítják az ajtószárny keretét a belső és a külső oldalon is. Így mindkét oldalon sima, elegáns, gyönyörű, a belül elrejtett konstrukció (a szárny profiljai) vizuális „zavarása” nélküli felület jön létre. Látható marad az ajtókeret, a szárny pedig egységes és rendkívül esztétikus.

Egyoldali, rátett kitöltés (a Premium termék)


Az egész felület csak a külső oldalon van dekorációs lemezzel (furnér) beborítva. Belül a szárny kerete veszi körül a kitöltést, a szárny kerete és a kitöltés látható marad.


Beültetett kitöltés

Mint a neve is mondja: a kitöltés be van ültetve a szárny keretébe. A szárny kerete veszi körül a kitöltést mindkét oldalon. Műszaki szempontból azonban ez egy olyan konstrukció, amiben ki lehet cserélni a kitöltést, ha a felhasználók néhány év múlva úgy döntenek, hogy nem túl költséges és effektív liftinget csináltatnak az ajtón. Függetlenül attól, hogy melyik változat mellett döntenek, az Adeco garantálja Önöknek a legnagyobb mértékű biztonságot és energetikai hatásfokot, valamint a könnyű karbantarthatóságot és eleganciát. Adeco - nagyszerű ajtók... Európa legdivatosabb ajtói! Artdor A művészet és az ajtók egyaránt fontos tényezők a környezetünk alakításában. Az Artdor ajtókitöltés művészettel teli stílusjegye az Ön otthonának.

A kapcsolatot a külvilággal a minőségi elemekkel kivitelezett üvegezés biztosítja. A kézzel ragasztott ólmozott díszítések és fazettás üvegek elemei, a művészi, olvasztott üvegek, vagy az egyszerű mintázatú, homokfúvott üvegek széppé teszik az alapváltozatú kitöltést, és igazi műtárgy jelleget kölcsönöznek neki.

Az Artdor ajtókitöltéseknek köszönhetően Önök melegen fogadhatják vendégeiket, és ugyanakkor garantálhatják a iztonságukat. A barátok bejöhetnek, miközben a hívatlan vendégek kint maradnak.Alumínium betét és speciális üvegezés alkalmazásával, tovább lehet fokozni az Artdor kitöltések már amúgy is magas biztonságát, hogy jobban védjen a közeli hozzátartozóinkat. A modern kivitelezés technológia miatt a stílusos ajtónak nem kell drágának lennie, az kitöltést borító ABS rétegek pedig hosszantartó és könnyű használatot biztosítanak.

A fő lemez és az ornamenses keret felépítése

A 24 mm vastag, szendvics típusú fő lemezt termo-vákuum eljárással formázott és a kemény poliuretán hab magra ragasztott, 2 mm vastag, ABS felületi rétegek borítják. Ezek a rétegek poliakril felületek, amelyek karc és UV fény állók.

A 28 mm vastag szendvics lemezek a vitrázsos és vitrázsos-fazettás modellekhez készülnek, amelyeknél háromrétegű üvegezést használnak.


Hőszigetelés

A teljes kitöltésekben a K hőátbocsátási együttható 1,1. Az üvegezett verziókban ez a kitöltés típusától, és az üvegfelület nagyságától és fajtájától függ.

Az ablakok mellé fontos az elegáns kivitelű, ugyanakkor modern és megbízható garázskapu. Amennyiben Önnek is fontos a minőség, keresse a hosszú élettartamú és gazdaságos megoldásainkat. Egy kiváló hőszigetelésű garázskapu a legjobb választás, hogy csökkentsen a fűtési költségein. Nálunk ugyanis egyaránt alapkövetelmény a megfelelő hőszigetelés, a csendes és gyors működés. Legyen az Ön otthonában is gyönyörű kivitelű, első osztályú, távirányítású garázskapu. Dőljön hátra és élvezze a kényelmet.

Nyelvválasztás

Letölthető dokumentumok