Termékek

Facebook


Ajtók

Biztonsági ajtók – Acél biztonsági ajtók

Zárt rendszerű biztonsági ajtók előállítása automatikus gyártó futószalagon, gépi megmunkálással történik. Az ISO 9001 minőségi hitelesítésen átesett, minőségileg megfelelnek a MABISZ-nak is.
A biztonsági ajtók ACÉL SZERKEZETŰEK, melyeknek felületi mintája fahatású.
Az ajtószárnyak és az ajtótokok, egész acéllemezek hideg hengerelésével és préselésével készülnek.

Jellemzőik többek között:
-Erős az egységességük, szerkezetileg nagy a szilárdságuk.
-Az ajtók fémfelülete rozsda és marásmentesítésben részesült, eltért tartós, időálló.
-Zárrendszerük az A osztályú mechanikus betörésbiztos elemekből áll, 10-12 zárási ponttal, tehát nagyon nehéz megrongálni. Egyszerű felfeszítő eszközökkel, vagy emberi erővel nem nyithatják ki ezeket az ajtókat. Speciálisan biztonságosak betörések ellen.
-A termékek méretei megfelelnek az európai szabványoknak.
-A biztonsági ajtók acéllemezei közötti tömítések a hő és a hangszigetelést szolgálják, egyben fokozzák az egységek egyben maradásának szerkezeti biztonságát.
-A fix rögzítésű zsanérok burkoltan helyezkednek el az ajtók szélén, rugalmasan forognak, nem zavarják az ajtók egészének a szép megjelenését és vonalasságát.
-A biztonsági ajtókra 3 év garanciát biztosítunk.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Az ablakok mellé fontos az elegáns kivitelű, ugyanakkor modern és megbízható garázskapu. Amennyiben Önnek is fontos a minőség, keresse a hosszú élettartamú és gazdaságos megoldásainkat. Egy kiváló hőszigetelésű garázskapu a legjobb választás, hogy csökkentsen a fűtési költségein. Nálunk ugyanis egyaránt alapkövetelmény a megfelelő hőszigetelés, a csendes és gyors működés. Legyen az Ön otthonában is gyönyörű kivitelű, első osztályú, távirányítású garázskapu. Dőljön hátra és élvezze a kényelmet.

Nyelvválasztás

Letölthető dokumentumok