Termékek

Facebook


Kiegészítők

Kilincsek

A RotoLine kilincsek az alábbi típusokban kaphatók:
 

RotoLine standard kilincs

RotoLine kulccsal zárható kilincs

RotoLine gombbal zárható kilincs

RotoLine Secustik® kilincs

A RotoLine Secustik® kilincs PVC, fa és alumínium ablakokhoz és erkélyajtókhoz alkalmazható. A már létező ablakokra is felszerelhető, mivel a kilincs mechanizmusa a vasalat rendszerétől függetlenül működik. Betörési kísérlet esetén a biztonsági csapok a kilincset leblokkolják és megakadályozzák, hogy azt kívülről el lehessen fordítani. Ennek köszönhetően a kilincs nem engedi meg, hogy a vasalat az ablak kívülről történő felfeszítésekor az ablakszárny kerületén eltolódjon és így hatékonyan megakadályozza, hogy a betörő a lakásba juthasson. Az ablakon semmiféle más biztonsági berendezés nem látható, mindegyik a RotoLine Secustik® kilincs integráns része. A kilincs elfordításakor a kattanó hang arra utal, hogy az önzáró mechanizmus a zárás egyik pozíciójába került.
 
 


Standard módon az ablakokra és erkélyajtókra fehér és barna színű kilincsek és kilincscímkék vannak felszerelve. Az ajánlatunkban ezen kívül szerepelnek az alábbi színű kilincsek is: eloxált ezüst, eloxált arany, eloxált titán, eloxált olíva, eloxált konyak szín.
 

 
Az ablakok mellé fontos az elegáns kivitelű, ugyanakkor modern és megbízható garázskapu. Amennyiben Önnek is fontos a minőség, keresse a hosszú élettartamú és gazdaságos megoldásainkat. Egy kiváló hőszigetelésű garázskapu a legjobb választás, hogy csökkentsen a fűtési költségein. Nálunk ugyanis egyaránt alapkövetelmény a megfelelő hőszigetelés, a csendes és gyors működés. Legyen az Ön otthonában is gyönyörű kivitelű, első osztályú, távirányítású garázskapu. Dőljön hátra és élvezze a kényelmet.

Nyelvválasztás

Letölthető dokumentumok