Termékek

Facebook


Érdekességek

Beépítési útmutató

Mit kell tennem ha jönnek a nyílászáró beépítő szakemberei?

Telefonos egyeztetés során,pontos dátum szerint érkezünk. A megrendelőnek gondoskodnia kell a hely kialakításáról./Bútorok eltolásával/.Célszerű takarófóliával letakarni a bútorokat. A járó burkolatot gondosan letakarni .Természetesen ha valami oknál fogva nem tudják meg tenni,rendelkezésükre állunk.

 

Mivel jár az ablak csere?

Igyekszünk a lehető legkisebb roncsolással kibontani a szerkezetet,bár a régi típusú házaknál sajnos elő fordul hogy a vakolat leesik./Laza szerkezetű vakolat/ PL:4 db szerkezet kibontása,beépítése egy napot vesz igénybe,helyreállítással kettő a-három nap.

 

Beépítés

A régi szerkezet kibontása,speciális orrfűrész segítségével,így kevésbé roncsolódik a fal szerkezete./Káva/ A beépítés helységekként történik,így nem hűl ki a lakás. Első nap csak a beépítés történik,második nap a helyre állítás, kiváló szigetelés érdekében,10-12 óra száradási idő kell a pur habnak. Ellenkező esetben a pur habban felszabaduló gázok,/gyűrés,nyomkodás,vágás/ el veszíti a kötő szilárdságát,szigetelését./részleges szivacsosodás/

 

A beépítés tok rögzítő csavarral történik/TORX csavar/.

 

Pur hab szigetelés. Megnöveli a szerkezet, illetve a falazat közötti teherbíró képességét is. 

 

Beépítési lehetőség

Bontás-beépítés /Régi tok bontás/

Tok a tokban behelyezés /Itt csak a zsanérok illetve az osztók kerülnek ki/

Kialakított falnyílásba szerelvényezés

 

A nyílászárók beépítése talán egyszerűnek tűnik,de javasoljuk hogy kizárólag szakember végezze el.  Így a meghibásodás elkerülhető.

Pár kép a beépítésről:

   
Az ablakok mellé fontos az elegáns kivitelű, ugyanakkor modern és megbízható garázskapu. Amennyiben Önnek is fontos a minőség, keresse a hosszú élettartamú és gazdaságos megoldásainkat. Egy kiváló hőszigetelésű garázskapu a legjobb választás, hogy csökkentsen a fűtési költségein. Nálunk ugyanis egyaránt alapkövetelmény a megfelelő hőszigetelés, a csendes és gyors működés. Legyen az Ön otthonában is gyönyörű kivitelű, első osztályú, távirányítású garázskapu. Dőljön hátra és élvezze a kényelmet.

Nyelvválasztás

Letölthető dokumentumok