Termékek

Facebook


Ablakok

Tűzgátló nyílászárók

Az utóbbi években jelentősen növekszik a lakó- és középületek tűzveszélyességének a tudata. Az épületekre vonatkozó tűzvédelmi előírások tűzfogók alkalmazását követelik meg. A funkcionalitásuk és esztétikájuk miatt ezek a tűzfogó elemek gyakran be vannak üvegezve - a tűzellenálló képességük terén engedményeket nem téve.


Ezzel kapcsolatban bővítettük ki termékajánlatunkat a tűzgátló nyílászárókkal:

  • az ESCO Ferro-Wic 65FP60 rendszerrel (acél nyílászárók)
  • a YAWAL® 75 EI rendszerrel (alumínium nyílászárók)


ESCO FERRO-WIC 65FP60 - Az EI 30 és EI 60 tűzállósági követelményeknek megfelelő kétszárnyas tűzgátló ajtórendszer.

Az Esco Ferro-Wic 65FP60 rendszer lehetővé teszi tűzfogók tervezését, melyeket a lakóépületeken, középületeken és ipari építményeken belül lehet alkalmazni. Ennek a megoldásnak köszönhetően ajánlhatjuk oldalsó és felső megvilágítású tűzgátló ajtóinkat, melyek megfelelnek az EI 30 és EI 60 tűzállóság alábbi szigorú követelményeinek:

  • tűzállóság, azaz a lángok továbbterjedésének a megakadályozása
  • tűzszigetelés, ami a hőenergia áthatolásának a korlátozását jelenti 30 illetve 60 percig

valamint a füstállóság S60 területén, ami a következő:

  • a füst továbbterjedésének a megakadályozása 60 percen keresztül.

A profilok jellemző szélessége 65 mm, 32 mm-es hőhídmegszakító réteggel. A poliamid hőhídmegszakító réteggel ellátott acél profilok FERMACELL lemezekkel vannak kitöltve.

 


Mint az Ügyfelek biztonságát magának célul kitűző cég, betartjuk az AT-15-4365/2009 számú Műszaki Engedélyben foglalt összes javaslatot, amely engedélyezi az ajánlatunkban szereplő tűzgátló nyílászárók gyártását. Ezen kívül rendelkezünk az ITB-1791/W számú Megfelelőségi Tanúsítvánnyal is.

 

YAWAL® TM 75 EI - Az EI 15, EI 30, EI 45 és EI 60 tűzállósági követelményeknek megfelelő tűzgátló fal- és ajtórendszer

Ez a rendszer lehetővé teszi a széles konstrukciós skálájú ajtók, falak illetve azok kombinációinak a gyártását. A (beltéri és külső) tűzgátló ajtók és falak lakóépületekben, középületekben és ipari építményekben történő alkalmazásra készülnek. A YAWAL® TM 75 EI rendszerű ajtók a YAWAL® TM 75 EI rendszerű válaszfalakba építhetők be, melyek tűzállósági osztálya nem kisebb az ajtó tűzállóságánál, vagy más falakba, az objektum műszaki terve szerint. Ennek a megoldásnak köszönhetően ajánlhatjuk a tűzgátló falakat és ajtókat, amelyek megfelelnek az EI 15, EI 30, EI 45 és EI 60 tűzállóság alábbi szigorú kritériumainak:

  • tűzállóság, azaz a lángok továbbterjedésének a megakadályozása
  • tűzszigetelés, ami a hőenergia áthatolásának a korlátozását jelenti 15, 30, 45 illetve 60 percig

valamint a füstállóság S15 és S60 területén, ami a következő:

  • a füst továbbterjedésének a megakadályozása 15 illetve 60 percen keresztül.

A profilok jellemző szélessége 75 mm, 32 mm-es hőhídmegszakító réteggel. A profilok hőszigetelő betéttel rendelkeznek: a középső kamrában vagy az összes kamrában, a kívánt tűzállóságtól függően.


Mint az Ügyfelek biztonságát magának célul kitűző cég, betartjuk az AT-15-6830/2007 számú Műszaki Engedélyben foglalt összes javaslatot, amely engedélyezi az ajánlatunkban szereplő tűzgátló nyílászárók gyártását.
 

 
Az ablakok mellé fontos az elegáns kivitelű, ugyanakkor modern és megbízható garázskapu. Amennyiben Önnek is fontos a minőség, keresse a hosszú élettartamú és gazdaságos megoldásainkat. Egy kiváló hőszigetelésű garázskapu a legjobb választás, hogy csökkentsen a fűtési költségein. Nálunk ugyanis egyaránt alapkövetelmény a megfelelő hőszigetelés, a csendes és gyors működés. Legyen az Ön otthonában is gyönyörű kivitelű, első osztályú, távirányítású garázskapu. Dőljön hátra és élvezze a kényelmet.

Nyelvválasztás

Letölthető dokumentumok