Termékek

Facebook


Impresszum


Technikai információk

Ajánlott böngészők

Ezen oldalakat a Microsoft Internet Explorer 4 és magasabb verzióhoz optimalizáltuk. A legfrissebb böngésző ingyenes letöltésére az alábbi weboldalon van lehetőség: www.microsoft.com.

Optimális képernyőfelbontás

Internet oldalaink 1024x768 pixeles képernyőfelbontáshoz vannak kialakítva.

Adobe Acrobat Reader

A .pdf formátumú dokumentumok megtekintéséhez szüksége van az ingyenes Adobe Acrobat Readerre: www.adobe.com.

Videók

Az .avi formátumú file-ok lejátszásához Windows Media Player szükséges. A legfrissebb lejátszó ingyenes letöltésére az alábbi weboldalon van lehetőség: www.microsoft.com.

JavaScript

Annak érdekében, hogy oldalaink összes funkcióját ki tudja használni, kérjük, ügyeljen rá, hogy böngészőjében a JavaScript futtatás engedélyezve legyen.

Jogi közlemény

Copyright

Minden jog fenntartva. A weblapon megjelenített mindennemű tartalom (szövegek, képek, grafikák, animációk és videók), valamint ezek elrendezése weboldalainkon a szerzői jogvédelem és más törvények védelme alatt állnak. Ezen weboldalak tartalmának mindennemű másolása, terjesztése, megváltoztatása ill. kiszolgáltatása harmadik személy részére nem engedélyezett.

Védjegyek, márkák

A weboldalainkon lévő minden márkajel, védjegy törvényileg védett. Különösen érvényes ez a céglogókra és emblémákra.

Garancia

A weblapon megjelenített árak, valamint az árkalkulátor használatának eredményeként megjelenítésre kerülő vállalási díjak nem minősülnek hivatalos ajánlattételnek.


Adatvédelem

Személyes adatait, amelyekre a Wintec-Samu oldalain tett látogatásakor teszünk szert, bizalmasan és csak a törvényi határozatok szerint kezeljük. Az adatvédelem és az információbiztonság üzletpolitikánk részét képezi.
A wintec-samu.hu weboldalairól partnereink weboldalai is elérhetők, amelyekre ezek az adatvédelmi nyilatkozatok nem terjednek ki.

Személyes adatok megszerzése és feldolgozása

Ha weboldalainkat meglátogatja, letároljuk az Ön Internet-szolgáltatójának a nevét, azon weboldal címét, ahonnan hozzánk látogatott, saját website-unkon belül azon oldalak azonosítóját, amelyeket felkeresett, a látogatás dátumát és időtartamát, valamint egyéb technikai információkat.

Személyes adatok felhasználása, továbbadása és célhozkötöttsége

A Wintec-Samu az Ön személyes adatait csak a weboldalak műszaki adminisztrációs, vevőnyilvántartási és marketing célokra használja. Az Ön felhatalmazása nélkül az Ön adatait harmadik személynek nem adjuk át.
Az ablakok mellé fontos az elegáns kivitelű, ugyanakkor modern és megbízható garázskapu. Amennyiben Önnek is fontos a minőség, keresse a hosszú élettartamú és gazdaságos megoldásainkat. Egy kiváló hőszigetelésű garázskapu a legjobb választás, hogy csökkentsen a fűtési költségein. Nálunk ugyanis egyaránt alapkövetelmény a megfelelő hőszigetelés, a csendes és gyors működés. Legyen az Ön otthonában is gyönyörű kivitelű, első osztályú, távirányítású garázskapu. Dőljön hátra és élvezze a kényelmet.

Nyelvválasztás

Letölthető dokumentumok