Termékek

Facebook


Adatvédelem

Személyes adatait, amelyekre a Wintec-Samu oldalain tett látogatásakor teszünk szert, bizalmasan és csak a törvényi határozatok szerint kezeljük. Az adatvédelem és az információbiztonság üzletpolitikánk részét képezi.
A wintec-samu.hu weboldalairól partnereink weboldalai is elérhetők, amelyekre ezek az adatvédelmi nyilatkozatok nem terjednek ki.

Személyes adatok megszerzése és feldolgozása

Ha weboldalainkat meglátogatja, letároljuk az Ön Internet-szolgáltatójának a nevét, azon weboldal címét, ahonnan hozzánk látogatott, saját website-unkon belül azon oldalak azonosítóját, amelyeket felkeresett, a látogatás dátumát és időtartamát, valamint egyéb technikai információkat.

Személyes adatok felhasználása, továbbadása és célhozkötöttsége

A Wintec-Samu az Ön személyes adatait csak a weboldalak műszaki adminisztrációs, vevőnyilvántartási és marketing célokra használja. Az Ön felhatalmazása nélkül az Ön adatait harmadik személynek nem adjuk át.
Az ablakok mellé fontos az elegáns kivitelű, ugyanakkor modern és megbízható garázskapu. Amennyiben Önnek is fontos a minőség, keresse a hosszú élettartamú és gazdaságos megoldásainkat. Egy kiváló hőszigetelésű garázskapu a legjobb választás, hogy csökkentsen a fűtési költségein. Nálunk ugyanis egyaránt alapkövetelmény a megfelelő hőszigetelés, a csendes és gyors működés. Legyen az Ön otthonában is gyönyörű kivitelű, első osztályú, távirányítású garázskapu. Dőljön hátra és élvezze a kényelmet.

Nyelvválasztás

Letölthető dokumentumok