Termékek

Facebook


Akciók, aktualitások

Ablakcsere 1 nap alatt

Sokan úgy tudják , hogy a téli hónapokban nem lehet külső homlokzati nyílászárókat cserélni. A beépítési technológiákban és a hozzá felhasznált anyagok körében is, nagy fejlődések történtek, hiszen ma már léteznek, (Szakembereink alkalmazzák is!!!!) az úgy nevezett fagyálló anyagokat. Pl: Téli purhabok, takarólécek, ...stb

Így ha otthonát melegebbé szeretné tenni, és fűtés számláját csökkenteni (a szakirodalom szerint) kb. 20-30 % akkor ezt most tegye meg!

Önt ne riassza el a tél folyamán történő nyílászáró csere, mivel szakembereink gyors precíz gondos beépítése lehetővé teszi a lakás kihűlés mentes felújítását. . Beépítőinknek maximum 1-1,5  óra alatt  (ablak méret és helytől függően) cserélnek ablakot. A régi ablakot kiveszik és azonnal helyére kerül az új, így nagyon rövid ideig lesz lakása nyitva , mivel a régi ablakait lehetőleg leggyorsabban cseréljük az újra, ezáltal lakása mintegy nagyobb szellőztetésnek megfelelően fog csak hűlni.
 


10% Fakro akció!

Fakro termékeink folyamatosan 10% kedvezmánnyel vásárolhatók meg.


 
Az ablakok mellé fontos az elegáns kivitelű, ugyanakkor modern és megbízható garázskapu. Amennyiben Önnek is fontos a minőség, keresse a hosszú élettartamú és gazdaságos megoldásainkat. Egy kiváló hőszigetelésű garázskapu a legjobb választás, hogy csökkentsen a fűtési költségein. Nálunk ugyanis egyaránt alapkövetelmény a megfelelő hőszigetelés, a csendes és gyors működés. Legyen az Ön otthonában is gyönyörű kivitelű, első osztályú, távirányítású garázskapu. Dőljön hátra és élvezze a kényelmet.

Nyelvválasztás

Letölthető dokumentumok